Label

Aktiviti (1) Cerpen (2) discuss (3) filem (1) gosip (1) health (3) how (3) Islam (17) MY DIARIES (9) nukilan (2) petua (1) politik (1) semasa (1) sharing is caring (1)

En.Man dan Panggung Wayang.



"Berapa kali dah selama ni pergi tengok wayang dengan hubby?"
Huh...tak payahlah korang tanya dengan aku sebab jawapannya 0kali...

WHAT!!!
Yup, sejak dari hari pertama aku kenal dengan En.Man hingga dah beranak pinak ni tak pernah walau sekali pun dia bawak atau teman aku tengok wayang.


"La...you tak ajak dia kot...."
Dari belum kahwin hingga dah beranak pinak ni pun kengkadang aku try jugak ajak pergi tengok wayang. Nak tau apa jawapan En.Man..."tak payahlah...tak best pun..dahlah ramai orang..tak boleh baring2...nanti dvd dia keluar kita beli la...". Semenjak dah upgrade ni pulak jawapannya,"alah kite download je nanti."


"You pulak dah berapa kali pergi tengok wayang?"
Selama hidup 28tahun ni cuma sekali je pernah gi tengok wayang cerita The sixth sense.

"You tak kisah ke...?"
Tak kisah pun...sikit pun tak kisah...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan