Label

Aktiviti (1) Cerpen (2) discuss (3) filem (1) gosip (1) health (3) how (3) Islam (17) MY DIARIES (9) nukilan (2) petua (1) politik (1) semasa (1) sharing is caring (1)

Macam Mana Nak Kita Dipilih Penaja.

Aku pun tak arif sangat bab blog memblog ni, so baru2 ni aku ada hantar question kat nuffnang...dan dorang dah reply...meh aku kongsikn dgn korang. Mana tahu berguna utk kita semua...


Advertorial merupakan peluang yang diberikan kepada blogger-blogger yang terpilih untuk membuat review tentang sesuatu produk dan mendapat bayaran untuk setiap review yang dibuat. Walaubagaimana pun,
buat makluman anda, peluang untuk mendapatkan advertorial sebenarnya bergantung kepada Pihak Pengiklan (Advertiser) kami di mana mereka sendiri yang akan memilih laman blog yang mereka minat untuk menulis advertorial untuk pihak mereka.

Pihak Pengiklan kebiasaanya akan menawarkan peluang menulis advertorial kepada pemilik-pemilik blog yang mempunyai pelawat unik yang tinggi, sekurang-kurangnya 1000 setiap hari. Jika blog anda mencecah jumlah pelawat unik tersebut, Nuffnang secara automatik akan mengesyorkan blog anda kepada Pihak Pengiklan untuk kempen advertorial mereka. Namun, harap maklum bahawa keputusan untuk memilih blog untuk menulis advertorial masih terletak di tangan Pihak Pengiklan.



OMG...1000 pelawat unik setiap hari.... tolong2 siapa boleh tolong...huhuhu....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan